fbpx

Christian Eriksen a fost externat! Primul lucru pe care l-a făcut danezul și declarațiile fotbalistului

Christian Eriksen a trecut cu bine de operația prin care i s-a implantat un defibrilator cardiac intern și a părăsit spitalul din Copenhaga în care a fost internat sâmbăta trecută, relatează DigiSport.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Citește și: Prima declaraţie a medicului care l-a salvat pe Eriksen: „Nu s-au mai auzit bătăile inimii”

Mijlocașul danez, care a suferit un stop cardio-respirator în timpul meciului Danemarca – Finlanda 0-1, de la EURO 2020, a mers imediat să-și viziteze colegii din naționala Danemarcei. Anunțul a fost făcut pe contul oficial de Twitter al reprezentativei nordice.

Christian Eriksen a fost externat! „A vizitat echipa națională, apoi va merge acasă”

„Christian Eriksen a fost operat cu succes și a fost externat din Rigshospitalet (n. r. – Spital din Copenhaga). Astăzi a vizitat echipa națională în Helsingor, iar de acolo va merge acasă și va petrece timp cu familia”, se arată în comunicatul danezilor.

Christian a declarat: „Mulțumesc pentru numeroasele mesaje de susținere. A fost incredibil să văd și să simt aceste lucruri. Operația a decurs bine și mă simt bine, date fiind condițiile. A fost o adevărată plăcere să-i văd pe băieți după fantasticul meci de aseară. Nu mai e nevoie să o spun, o să-i susțin luni, în meciul cu Rusia”.

Vezi și: Christian Eriksen spune adio fotbalului? Medicii: „Vestea bună este că va trăi. Cea proastă – a ajuns probabil la sfârşitul carierei”

Articole asemănătoare

Back to top button