fbpx

Așteptarea a luat sfârșit! Actorii de la Eugene Ionesco revin pe scenă în acest weekend. Ce trebuie să știi dacă vrei să mergi la spectacol?

Actorii Teatrului Național Eugene Ionesco revin pe scenă în acest weekend. Pe 17 și 18 octombrie, începând cu 18:30, se va juca spectacolul „Arta Conviețuirii”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Subiectul central al piesei este frustrarea vieţii de cuplu. Totul începe în salonul familiei Vallon, unde ajunge pereche Reille, al căror băiat l-a lovit cu un băț peste față pe Bruno Vallon, lăsându-l fără doi dinți. Începutul conversaţiei dintre părinţi este diplomatic, civilizat, în încercarea de a păstra bunele maniere și respectul reciproc. Treptat, însă, totul degenerează într-o confruntare agresivă, în urma căreia ies la iveală toate nemulţumirile vieţii conjugaje.

Cei care vor să meargă la teatru trebuie să poarte obligatoriu masca de protecție pe toată durata evenimentului. La fel, echipa organizatorică își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul în sală a persoanelor care au tuse, strănut sau rinoree.

La intrare, personalul va efectua termometria, vizitatorii vor trebuie să respecte distanța și vor avea la dispoziție dezinfectant pe bază de alcool, iar personalul va efectua Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare.

Mai multe detalii despre spectacole aflați oficială de Facebook a Teatrului Național Eugene Ionesco.

Back to top button