fbpx

foto, video | Petrece o seară emoționantă alături de actorii de la „Eugene Ionesco”. Sâmbătă ești invitat la un spectacol despre ce ne doare – plecatul de acasă

Sâmbătă ești invitat să petreci o seară de noiembrie emoționantă alături de actorii Teatrului Eugene Ionesco. Aceștia vor juca un spectacol despre dragoste, trădare, iubire, prietenie, dar și despre ceea ce ne doare cel mai mult – plecatul de acasă.

Nu există familie în Republica Moldova care să nu fie afectată de această problemă, spun artiștii. „Vrei să capete un sens viața ta și pentru asta sacrifici multe lucruri?”, se întreabă ei. Spectacolul nu dă răspunsuri la aceste întrebări, însă le pune, iar alegerea aparține fiecăruia, așa cum se întâmplă și în cazul protagonistului piesei.

Alex, un medic american cu renume mondial, se întoarce în orașul său de baștină, situat undeva pe litoralul Mării Negre, în Bulgaria. După 40 de ani în care a lipsit de la baștină, în taverna unde și-a petrecut cei mai frumoși ani ai tinereții, el o întâlnește pe fosta sa iubită, Elena.

Dezvăluirile despre viețile celor doi de la despărțire până la reîntâlnire curg în lanț, iar martori ai revederii și discuției sunt doar proprietarul cârciumii, care a moștenit-o de la tatăl său, și iubita lui, o tânără care vrea să plece în străinătate. Cum va evolua istoria, însă, aflași în sala de spectacol.

Această prezentare necesită JavaScript.

Piesa se joacă în limba română, cu subtitrare în engleză și rusă. Spectacolul va dura două ore, fără pauză, iar mai multe detalii despre bilete și alte evenimente găsiți pe pagina de Facebook a Teatrului Național Eugene Ionesco, pe iTicket.md sau la numerele de telefon 022233833 și 079233833.

 

Back to top button