fbpx

Andrea Bocelli i-a îndemnat pe oameni să nu respecte restricțiile pe timp de pandemie, iar apoi a cerut scuze. „Rămâi la cântat!”

Renumitul tenor Andrea Bocelli a fost subiectul unei controverse în ultimele zile. La o conferință găzduită de Senatul Italiei, la care au participat politicieni din opoziție, italianul a declarat că gravitatea pandemiei este „exagerată”. Ulterior, însă, artistul și-a cerut scuze.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În timpul conferinței, Bocelli a mai declarat că nu cunoaşte pe nimeni care să fi fost internat la terapie intensivă, a recunoscut că nu s-a supus restricției de carantină și i-a îndemnat pe oameni să nu o respecte nici ei.

„Nu am putut ieși din casă chiar dacă nu am comis nicio crimă… Am o anumită vârstă și am nevoie de soare și de vitamina D. Să refuzăm să respectăm această regulă. Să citim cărți, să ne mișcăm, să ne cunoaștem, să vorbim, să dialogăm.

Am o fiică în vârstă de opt ani și este de neconceput că acești copii vor trebui să meargă la școală separați de o bucată de plexiglas și ascunși în spatele unei măști. Este de neconceput ca școlile să fie închise atât de repede și cu aceeași viteză să fie redeschise cluburile de noapte, unde tinerii nu merg să învețe, ci să-și zdruncine creierul”, a spus tenorul în cadrul discursului său.

Aceste declarații, însă, nu au fost apreciate de unii oameni și chiar oficiali din domeniul sănătăţii l-au criticat.„Rămâi la cântat!”, a scris un utilizator pe Twitter, adăugând că superstarul muzicii clasice este norocos pentru că şi-a petrecut perioada de izolare „în vila sa uriaşă” şi că „nu a avut pe nimeni care să moară din familia lui”.

Ulterior, după acest val de nemulțumire, Bocelli a publicat in video prin intermediul căruia a făcut câteva precizări și a cerut scuze: „Nu am avut intenţia de a îi ofensa pe cei care au avut de suferit din cauza COVID-19”.

Comentariile de nemulțumire apar, îndeosebi, după ce starul devenise un simbol al unității naționale în perioada cea mai dificilă pentru Italia, iar asta după ce – în duminica Paștelui – Bocelli a cântat singur în fața Domului din Milano, în fața unei piețe pustii, transmite digi24.ro.

Amintim că Bocelli și ceilalți membri ai familie au fost bolnavi, anterior, de COVID-19. După însănătoșire, artistul, soția și doi copii ai săi au donat plasmă pentru cei infectați.

Articole asemănătoare

Back to top button