fbpx

Renumitul tenor Andrea Bocelli a fost bolnav de COVID-19. Declarația artistului

Andrea Bocelli a fost bolnav de COVID-19. Despre asta a anunțat chiar tenorul în vârstă de 61 de ani, care a vorbit despre această experiență.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Renumitul artist din Italia a fost diagnosticat cu noul coronavirus pe 10 martie, transmite Corriere della Sera. Acesta a mai dezvăluit că toată familia s-a infectat și a spus ce simptome au avut.

„Experiența mea cu noul coronavirus? O tragedie (a spus ironic Bocelli). În familie, am fost cu toții infectați. Am avut febră, deși mică, am strănutat și am tușit”, a zis tenorul.

Acum, atât el, cât și apropiații lui s-au însănătoșit. Drept urmare, Bocelli, soția sa Veronica și doi copii ai lor au donat plasmă la centrul de colectare a sângelui din cadrul Spitalului Cisanello din Pisa.

Amintim că, pe 12 aprilie, Andrea Bocelli a ținut un concert în fața Catedralei din Milano, cu ocazia Paștelui Catolic. Acesta a cântat într-o piață fără oameni, fiind urmărit – însă – de peste 2,8 milioane de spectatori virtuali. Evenimentul, numit „Muzică pentru Speranță”, a fost o susținere a luptei cu pandemia.

Articole asemănătoare

Back to top button