fbpx

horoscop | Dragostea plutește în aer, iar norocul intră în case. Ce prezic astrele pentru săptămâna care vine?

Săptămâna viitoare va fi una cu multe realizări, iar banii vor veni la nativii care le știu rostul. Unele zodii se vor îndrăgosti, iar altele vor munci din greu pentru a obține o avansare sau un premiu de la superiori. Astrele le recomandă tuturor să fie atenți la starea de sănătate și să acorde mai multă atenție oamenilor dragi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru berbeci săptămâna care vine se anunță fi una grozavă. Aceștia vor orientați către prosperitate și câștig sub toate formele. Pot pune în evidența niște atuuri, avantaje pe care le au, în zilele de luni și marți. Miercuri și joi își înving oponenții. Vineri și sâmbătă pot avea tensiuni în familie sau cu alte persoane apropiate.

Taurii vor acorda mare atenție parteneriatelor. Aceștia sunt atenți la ce își doresc ceilalți, dar și la slăbiciuni. Nativii își încep săptămâna prin negocieri foarte bune, iar miercuri și joi pot avea parte de o surpriză. La sfârșitul săptămânii taurii se vor relaxa alături de omul iubit sau vor pleca într-o vacanță de weekend.

Gemenii au dorința de a munci cu foarte mult spor. Aceștia vor impresiona pe oricine miercuri și joi și vor fi foarte bine văzuți în spațiul public. Astrele le recomandă să aibă grijă de sănătate deoarece la sfârșit de săptămână au șanse să fie afectați de o răceală.

Racii au o săptămână bună, orientată mai mult către relațiile cu persoana iubită. Stelele îi sfătuiesc să se concentreze pe planurile pe care le au împreună. Vineri și sâmbătă nativii șanse mari să primească în vizită persoane cu care nu s-au mai văzut de multă vreme.

Leii își încarcă bateriile luni și marți și lucrează la consolidarea poziției lor. Miercuri și joi sunt într-o formă minunată, au parte de iubire și semnale bune din partea unor persoane la care se gândesc. Atenție la sănătate vineri și sâmbătă.

Fecioarele au noroc pe toate planurile. La serviciu le merge bine, iar șefii apreciază asta. În primele două zile ale săptămânii este importantă activitatea de informare. Miercuri și joi fecioarele merg la întâlniri importante, iar în weekend se pare că își pot întâlni jumătatea.

Balanțele primesc sume mari de bani în prima parte a săptămânii. Miercuri și joi nativii acestei zodii vor fi deschiși să ofere sfaturi și să ghideze pe cineva în profesie. Weekendul vine cu discuții serioase în familie și mici probleme de sănătate.

Scorpionii se îndrăgostesc săptămâna viitoare. Nativii întâlnesc pe cineva cu care nu s-au mai văzut de multă vreme și le cade tronc la inimă. Astrele le recomandă să aibă curaj și să nu zăbovească prea mult. În weekend scorpionii vor merge într-o vizită la rude și vor discuta chestiuni legate de o moștenire.

Săgetătorii sunt în formă și au farmec. Nativii acestei odii au șanse mari să lege o relație serioasă săptămâna viitoare. Pe plan profesional lucrurile merg bine. Stelele îndeamnă săgetătorii să se odihnească mai mult, să fie atenți ce consumă și să economisească puțin.

Capricornii investesc în persoane care merită. Sunt generoși, dar ar fi bine să fie mai sociabili și deschiși. Miercuri și joi își nativii rezolvă niște probleme mai vechi la serviciu, iar la sfârșit de săptămână primesc bani pe care îi investesc într-un imobil.

Vărsătorii încearcă să își impună părerea dar nu prea le reușește. La mijlocul săptămânii aceștia vor avea ieșiri cu prietenii, chiar dacă nu prea vor avea chef. Nativii sunt apreciați de oamenii din jur, dar sunt îndemnați să nu ignore prea mult oamenii apropiați.

Peștii primesc mai multe noutăți l început de săptămână. Miercuri și joi sunt zile minunate pentru a semna acte importante și a lansa proiecte noi. Astrele le recomandă să fie atenți la anturaj, deoarece nu toată lumea va fi încântată de succesul lor.

Articole asemănătoare

Back to top button