fbpx

video | Unde și de ce a fost deschis primul muzeu al vaginului din lume

Fiecare vulvă a fost aleasă manual dintr-un grup de 500 de către fondatoarea Muzeului Vaginului, Florence Schechter. Este o priveliște impresionantă, această mare de vulve și, după cum explică Schechter, a fost „cel mai solicitat lucru” de către vizitatorii anteriori înainte de redeschiderea Muzeului Vaginului în acest weekend, scrie alephnews.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Muzeul Vaginului, primul de acest gen din lume, a fost deschis inițial în cartierul londonez Camden în 2019, dar originea sa datează din 2017. Schechter lucra în calitate de comunicator științific, realizând videoclipuri pe YouTube înainte de a lansa acest proiect unic, Muzeul Vaginului. A fost atunci când și-a dat seama că, deși există un muzeu al penisului în Islanda – Muzeul falologic islandez, deschis în 1997 – nu exista un muzeu al vaginului

Fiecare vulvă a fost aleasă manual dintr-un grup de 500 de către fondatoarea Muzeului Vaginului, Florence Schechter, relatează The Independent. Este o priveliște impresionantă, această mare de vulve și, după cum explică Schechter, a fost „cel mai solicitat lucru” de către vizitatorii anteriori înainte de redeschiderea Muzeului Vaginului în acest weekend.

Muzeul Vaginului, primul de acest gen din lume, a fost deschis inițial în cartierul londonez Camden în 2019, dar originea sa datează din 2017. După ce contractul său de închiriere din Camden nu a fost reînnoit, acesta s-a mutat într-o nouă locație: Bethnal Green, unde se deschide din nou pentru public pe 19 martie 2022.

Peretele cu vulve ocupă un loc de cinste în expoziția permanentă a muzeului, alături de reprezentări din pâslă ale anatomiei feminine și de lenjerie intimă. Într-unul dintre dulapuri rulează un videoclip despre mutilarea genitală feminină. Raftul cu „săpunul virgin” a trebuit să fie acoperit cu sticlă, deoarece a fost furat la ultima expoziție.

Articole asemănătoare

Back to top button