fbpx

video | Un ofițer a decis să înlocuiască lichidul de parbriz cu whisky. „Îmi permit băutura, pentru că lucrez la poliția rutieră”

Un polițist rus din orașul Novosibirsk a fost concediat după ce a publicat pe internet imagini video cu momentul în care toarnă whisky în rezervorul de lichid de parbriz al unei mașini de serviciu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Clipul video a fost încărcat pe rețeaua de socializare VKontakte din Rusia, iar în imagini bărbatul îmbrăcat în uniformă ia sticla de whisky din portbagajul mașinii și o toarnă în locul destinat lichidului de parbriz, explicând că nu avea lichid la îndemână, relatează The Moscow Times.

Pe fundal se aude cum ofițerul afirmă că: „De fapt, îmi permit băutura, pentru că lucrez la poliția rutieră”. În timp ce golea sticla, bărbatul a spus că avea în plan să o păstreze până la Anul Nou, însă munca este mai importantă.

După ce clipul video a devenit popular pe rețelele de socializare, poliția locală a inițiat o anchetă internă, iar agentul a fost concediat pentru ofense la adresa calității de polițist, a anunțat marți agenția de stat TASS.

Articole asemănătoare

Back to top button