fbpx

video | Trump s-a plimbat cu mașina prin fața susținătorilor pentru a le mulțumi. Reacția doctorilor

După ce s-a aflat că are COVID-19, Donald Trump, însoțit de doi agenți de pază, s-a plimbat cu mașina prin fața mulțimii. Prin acest gest președintele american și-a propus să mulțumească susținătorilor pentru încurajarea care i-a fost oferită.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe de altă parte, specialiștii condamnă gestul liderului de la Casa Albă, relatează Mediafax, cu referire la Daily Mail. Bunăoară, James Philiphs, șef medical la Universitatea George Washington, a numit acțiunea „nesăbuită și periculoasă”. Doctorul a precizat că fiecare dintre persoanele aflate în vehicul alături de Trump vor fi nevoite să se autoizoleze, dar mai grav este că se pot îmbolnăvi sau chiar ar putea deceda dacă vor contracta maladia.

Pe de altă parte, președintele Universității din California, Robert Watcher, este de părerea că starea lu Trump ar fi mult mai proastă decât declară doctorii, iar specialiștii de la Casa Albă ar ascunde acest fapt. Potrivit lui, dacă un pacient are nevoie de Remdesevir și anticorpi, e puțin probabil să poată merge acasă deja după a treia zi de tratament.

Sceptici referitor la starea lui Trump sunt și savanții de la universitatea Hopkins. Conform lor, chiar dacă acum se simte bine, nu este exclus ca președintele american să suporte complicații ulterior.

Articole asemănătoare

Back to top button