fbpx

video | România a ales piesa care va reprezenta țara la Eurovision 2020! Roxen: „Am emoţii foarte mari”

Aseară, România a desfășurat finala națională a concursului Eurovision Song Contest 2020, în cadrul căreia a fost aleasă piesa cu care Roxen va reprezenta țara la Rotterdam. Este vorba de „Alcohol You”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cântecul a fost selectat din cinci care au fost propuse duminică seară, la evenimentulul care a fost petrecut la Buzău, obţinând punctaj maxim atât la votul juriului, cât şi la cel al publicului.

Amintim că, în acest an, România a decis să selecteze întâi vocea care va reprezenta țara. Ulterior, artista desemnată a avut de cântat cinci piese posibile de a reprezenta țara, transmite tvr.ro.

„Alcohol You este o piesă pe care o simt cu toată fiinţa mea şi pe care o trăiesc de fiecare dată când o cânt. Mă reprezintă stilul ei şi mă bucur foarte tare că publicului şi juriului le-a plăcut şi au votat-o. Le mulţumesc tuturor! Toată această susţinere înseamnă enorm pentru mine şi mă motivează atât personal, cât şi ca artist, să muncesc mai mult, să fiu din ce în ce mai dedicată şi să fac muzică.

Îmi doresc ca melodia să ajungă cât mai sus, să fie la fel de apreciată şi de publicul din străinătate şi, de ce nu, votată la Rotterdam. Am emoţii foarte mari, dar sunt constructive şi mă ajută să pregătesc show-ul pentru Eurovision 2020, să pot ajunge prin tot ceea ce transmit cât mai aproape de oameni”, a declarat Roxen după anunţarea rezultatului.

În finala de aseară, mai mulți artiști au susținut-o pe reprezentantă, printre care: Elena Gheorghe, Connect R, Dora Gaitanovici, dar şi invitaţi speciali din străinătate: Loreen (Suedia), Ulrikke Brandstorp (Norvegia), Sandro (Cipru) și reprezentanta țării noastre – Natalia Gordienko.

În clasament, „Alcohol You” a fost urmată de Storm, Cherry Red și Colors la egalitate și Beautiful Disaster.

Finala concursului internațional se va desfășura în perioada 12-17 mai, la Rotterdam, în Olanda.

Articole asemănătoare

Back to top button