fbpx

foto, video | Cine va fi reprezentanta României la Eurovision? Chiar dacă a fost deja aleasă, artista nu știe ce piesă va interpreta

Reprezentanta României la Eurovision 2020 este Roxen – o interpretă mai puțin cunoscută în lumea muzicii, dar care are deja câteva piese lansate și este considerată „o revelație” la ai săi 20 de ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Numele real al tinerei este Larisa Roxana Giurgiu. Aceasta a reușit să se evidențieze pe YouTube-ul românesc cu piesa „Ce-ți cântă dragostea”.

O altă piesă lansată de Roxen este „You don’t love me”. În doar câteva săptămâni de la lansare, producția muzicală s-a regăsit în playlist-urile celor mai relevante radiouri din Franţa, Mexic, Statele Unite ale Americii, Rusia, Spania, Grecia, Elveţia, Turcia, Bulgaria, Lituania, Kosovo, Slovenia, Kazahstan, Estonia şi Republica Moldova, însumând peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube.

https://www.instagram.com/p/B3_rFcnB-_W/?utm_source=ig_web_copy_link

În acest an, Televiziunea Română a schimbat mecanismul Selecţiei Naţionale şi a încheiat în acest sens un parteneriat cu Global Records. Mai exact, studioul de producţie a pus la bătaie mai mulţi artişti, iar trei dintre ei au intrat în faza finală: Roxen, Diana V şi Cezar.

Ei au fost supuşi unei analize amănunţite atât de comisia de specialitate, cât şi de compozitorii cu care fiecare dintre ei a lucrat. Roxen este cea care s-a remarcat printr-un timbru special, potrivit juriului Selecţiei Naţionale Eurovision 2020.

„În copilărie am participat la diverse concursuri şi festivaluri, însă întotdeauna mi-am dorit să fac muzică la cel mai înalt nivel şi visam să cânt pe scene mari şi să mă adresez publicului. Acum sunt emoţionată şi provocată în acelaşi timp, deoarece simt că încep să ies deja din zona mea de confort. Dar asta îmi place, mereu m-am simţit atrasă de lucrurile noi, de provocările care au venit în viaţa mea. Mă bucur şi sunt recunoscătoare pentru această oportunitate. În acest moment, toată energia şi atenţia îmi merg către Eurovision, pentru care îmi doresc să mă pregătesc cât pot de bine”, a declarat Roxen, potrivit unui comunicat transmis miercuri de TVR.

https://www.instagram.com/p/B577mIThhHE/?utm_source=ig_web_copy_link

Este curios faptul că reprezentanta României la Eurovision 2020 a fost deja aleasă, dar nu se știe cu ce piesă va evolua pe scena de la Rotterdam.

Cea de-a 65-a ediție a concursului Eurovision va avea loc în Rotterdam și va fi constituită din două semifinale, organizate pe 12 și 14 mai, și finală, care va avea loc la data de 16 mai 2020.

Articole asemănătoare

Back to top button