fbpx

video | Presa rusă a publicat imagini de pe camerele de supraveghere instalate în penitenciarul unde s-ar afla Navalnîi

Jurnaliștii de la publicația rusă Life afirmă că au intrat în posesia imaginilor de pe camerele de supraveghere instalate în penitenciarul unde s-ar afla Navalnîi. Vineri, secvențele video au fost difuzate de portalul menționat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În imagini ar apărea opozantul cu o ceașcă în mână, mergând prin una dintre încăperile penitenciarului. Acesta discută cu cineva dintre ofițeri, însă nu este clar la ce se referă conversația.

Bunăoară, publicația afirmă că activistul ar fi primit observații de la angajatul închisorii. Totuși, nu este clar cum a obținut portalul imaginile, iar mai multe surse din presa rusă le pun la îndoială, menționând că nu se vede clar fața deținutului.

Pe de altă parte, echipa lui Navalnîi afirmă că publicarea unor imagini de acest gen nu este legală. Totuși, juriștii nu intenționează să depună plângeri, informează meduza.io. Aceștia susțin că în realitățile din Rusia acțiunea nu ar avea sens.

 

Amintim că, anterior s-a aflat că Navalnîi a anunțat greva foamei. Starea lui de sănătate ar fi precară, iar accesul medicilor – limitat.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button