fbpx

video | Pasiunea pentru balet a prințului George, „luată peste picior” de o prezentatoare americană: Peste 300 de dansatori au ieșit să-l susțină

Prințul George, cel mai mare fiu al prințului William și al ducesei Catherine, a fost luat peste picior de o prezentatoare și realizatoare TV din SUA, Lara Spencer, după ce aceasta a aflat că băiețelul va lua lecții de dans clasic când va începe școala, în septembrie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Prinţul William (tatăl copilului, n.r.) spune că George adoră baletul. Trebuie să îţi spun ceva, William…vom vedea cât va dura asta”, a comentat săptămâna trecută Lara Spencer, care imediat a fost criticată de telespectatori pe reţelele de socializare online.

Gestul a fost criticat de o mulțime de persoane, iar pentru a susține micul prinț, în fața studiourilor televiziunii americane ABC din New York, s-au adunat peste 300 de dansatori, balerini de toate vârstele, care au organizat un flashmob sub sloganul „Și băieții dansează” (#BoysDanceToo).

Evenimentul a avut loc în Times Square din New York, în faţa studiourilor unde este realizată emisiunea „Good Morning America” a postului TV ABC, relatează Mediafax.

„Sunt atât de mândru de acest gest de susţinere din partea comunităţii de dansatori, care se luptă împreună pentru un subiect atât de important. Când eram mic, aproape că am renunţat la dans – îmi spuneam mereu că dansul este pentru fete.

Le-a luat doi ani părinţilor mei să mă convingă şi sunt încântat că m-am lansat. Sper ca noua generaţie de băieţi să nu se mai confrunte cu acest gen de intimidare, prin care mulţi dintre noi am trecut”, a scris dansatorul profesionist Alex D. Wong, care a difuzat imagini de la flash mob pe contul său de pe platforma Instagram.

În faţa unui val de critici, Lara Spencer şi-a prezentat scuze în direct, luni dimineaţă, înainte de flashmob, calificându-şi comentariul drept „insensibil şi stupid”.

Articole asemănătoare

Back to top button