fbpx

video | O rusoaică a fost arestată după ce s-a filmat mâncând caviar roșu în fața Kremlinului. Ce învinuiri i s-au adus

O rusoaică în vârstă de 41 de ani a fost reținută de polițiști în Piața Roșie din Moscova în timp ce se filma mâncând o felie uriașă de pâine pe care era întins caviar roșu, relatează presa locală, potrivit The Moscow Times.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Îmbrăcată cu o haină de blană, Gulina Naumann a plimbat după ea un cărucior cu o găleată cu 14 kilograme de caviar roșu, apoi s-a așezat în fața zidurilor Kremlinului și și-a întins mai multe linguri de caviar pe o felie mare de pâine.

Polițiștii au considerat comportamentul suspect și au reținut-o pe Naumann, dar și pe prietena ei care o filma, după care cele două au fost interogate timp de trei ore. Ulterior, femeile au fost eliberate, fără a li se aduce vreo acuzație.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Naumann Gulina (@naumann_gulina)

Naumann a declarat pentru publicația de știri MSK1.RU că intenția ei fusese să filmeze un videoclip în „stil retro” la un restaurant din Moscova, dar pentru că restaurantul era închis, a decis să filmeze scenele în Piața Roșie.

„Se pare că nu ai voie să filmezi atât de mult caviar lângă Kremlin”, a scris ea, într-un mesaj publicat pe aplicația de mesagerie Telegram.

„Situația din țara noastră interzice să fii șic”, a adăugat Gulina Naumann.

Articole asemănătoare

Back to top button