fbpx

video | Mașina unei femei care a dispărut cu fiica sa acum 23 de ani a fost găsită. Rămășițele umane erau în interior

Mașina unei femei care împreună cu fiica ei a dispărut în urmă cu 23 de ani, a fost găsită în statul american Arkansas cu rămășițe celor două în interior, informează nbcnews.com.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Adventures With Purpose, o asociație nonprofit care își propune să rezolve cazurile neînchise din întreaga țară, a găsit mașina lui Samantha Jean Hopper la o adâncime de aproximativ doi metri sub apă, potrivit unui comunicat al Oficiului Șerifului Pope County.

Samantha Jean Hopper a fost dată dispărută pe 11 septembrie 1998.

„S-a raportat că Samantha a călătorit pentru a-și lăsa fiica înainte de a pleca la un concert în Little Rock. Totuși, Samantha, fiica ei și mașina Ford Tempo albastră nu au fost găsite niciodată”, a spus biroul șerifului.

Mașina a fost găsită în apă la opt metri adâncime, când asociația a descoperit-o. Rămășițele umane din mașină urmează a fi trimise la Arkansas State Crime Lab din Little Rock pentru testare ADN.

„Oficiul Șerifului Pope County transmite sincere condoleanțe familiei Samanthei Hopper și Courtney Holt. Suntem recunoscători că am contribuit la închiderea acestui caz după 23 de ani”, a spus autoritățile.

Rămășițele umane din mașină vor fi trimise la un laborator pentru testare ADN, potrivit oficialilor.

Fiica cea mare a lui Hopper a spus că mama ei era însărcinată în nouă luni când a dispărut, iar sora ei avea 2 ani. Ea a precizat că descoperirea rămășițelor lor a fost o „ușurare”.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button