fbpx

Un ministru al Sănătății, infectat cu coronavirus. Din ce țară este oficialul?

Ministrul Sănătății din Iran a fost infectat cu coronavirus. Informația a fost confirmată pentru presa de la Teheran de purtătorul de cuvânt al oficialului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Reuters, Iraj Harirchi a fost supus unui test, iar rezultatul s-a dovedit a fi unul pozitiv. Actualmente, ministrul iranian este izolat și supus tratamentului corespunzător.

De la izbucnirea epidemiei, coronavirusul a luat viața a peste 2700 de persoane. Peste 80.000 de oameni s-au îmbolnăvit, iar mai mult de 27.000 de persoane s-au tratat deja. Chiar dacă în China, unde se află epicentrul epidemiei, numărul pacienților scade, epidemia a ajuns în Europa, iar cele mai mai multe persoane de pe bătrânul continent au fost diagnosticate în Italia.

Citește și: A fost emis Cod galben de alertă privind coronavirusul în Moldova. „Există riscul posibil de declanșare a urgenței de sănătate publică”

Măsurile de protecție și prevenire a coronavirusului, înăsprite. Precizările Poliției de Frontieră din Moldova

În atenția moldovenilor stabiliți în Italia. Unde te poți adresa dacă te confrunți cu o situație dificilă, în contextul răspândirii rapide a coronavirusului?

Articole asemănătoare

Back to top button