fbpx

Putem învinge coronavirusul? În două țări toate persoanele infectate ar fi fost tratate!

Virusul ucigaș, care pune pe jar oamenii din întreaga lume deja de câteva luni, poate fi învins. Cel puțin aceasta ne demonstrează două țări – Franța și Vietnam – care ar fi reușit să trateze toate persoanele infectate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În Franța erau înregistrate 12 cazuri de coronavirus. Recent, însă, ministrul francez al Sănătății, Olivier Véran, a anunțat că toți cei internați cu coronavirus au fost tratați, transmite ria.ru.

Pe teritoriu Franței nu mai sunt cazuri de îmbolnăvire cu coronavirs, virusul nu se mai răspândește. Ultimul pacient care a fost internat în Lyon a fost tratat. Acesta nu mai este infectat și sănătos s-a întors acasă, a declarat Veran.

Pe de altă parte, în Vietnam, erau înregistrați 16 pacienți diagnosticați cu coronavirus. Potrivit ministrului Sănătății din statul asiatic, toți au fost vindecați, iar de atunci (13 februarie) nu a mai fost depistat nici un caz nou, potrivit mediafax.ro.

Autoritățile precizează că ultimul pacient era un bărbat de 50 de ani. Acesta se molipsise de la fiica sa care se întorsese din Wuhan. Menționăm că țara a raportat primele cazuri de îmbolnăvire pe 23 ianuarie, fiind vorba de doi cetăţeni chinezi.

Articole asemănătoare

Back to top button