fbpx

Un bebeluș de câteva luni a fost abandonat pentru că are COVID-19. Două femei care i-ar fi rude au dispărut

Un bebeluș de câteva luni a fost abandonat într-un spital din Italia după ce a fost diagnosticat cu virusul COVID-19. Femeia care l-a adus la instituția medicală s-a prezentat drept mătușă și a dispărut după ce a aflat diagnoza.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Medicii presupun că, de fapt, aceasta ar fi fost mama micuței. Potrivit lor, femeia ar fi observat că fetița se simte rău și ar fi dus-o la spital. Cazul a avut loc în regiunea Palermo.

Potrivit publicației italiene La Repubblica, femeia a petrecut cu bebelușul câteva ore în secția de internare, iar ulterior ar fi fugit. Peste câteva zile la spital a venit o altă doamnă, care s-a numit rudă a fetiței și a vrut să o ia acasă.

Femeia a fost testată la COVID-19, s-a dovedit a fi infectată și a fost internată. Totodată, doctorii au alertat Poliția despre cazul bebelușului, însă și ce-a de-a doua mătușă a părăsit spitalul.

Actualmente, ambele doamne sunt căutate pentru a clarifica situația, dar și pentru a fi izolate. Concomitent, ofițerii încearcă să afle și cine este mama micuței.

Articole asemănătoare

Back to top button