fbpx

„The Simpsons” lovește din nou? Serialul ar fi prezis asaltul Capitoliului

Serialul „The Simpsons”, numit și „Nostradamus”, uimește din nou! Acesta ar fi prezis asaltul Capitoliului, produs în Statele Unite ale Americii cu trei zile în urmă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În episodul produs anul trecut, pentru Halloween, apar imagini cu asaltul sediului Guvernului american, care ar fi urmat să aibă loc pe 20 ianuarie 2021.

Amintim că protestatarii au intrat în clădirea unde avea loc sesiunea de validare a voturilor exprimate de membrii Colegiului Electoral Federal. Şedinţa a fost întreruptă din cauza ciocnirilor violente între susţinătorii preşedintelui Donald Trump şi poliţie.

Pentru restabilirea ordinii a fost chemată Garda Naţională. În urma altercațiilor, o femeie a decedat, fiind împușcată în piept.

Oamenii legii sunt în căutarea celor care au participat la asaltul Capitoliului din SUA. Deoarece americanii nu purtau măști de protecție, identificarea acestora va fi relativ simplificată.

Cel mai prolific serial de animație american, având în prezent 31 de sezoane și peste 660 de episoade, a prezis de-a lungul timpului, numeroase evenimente politice, culturale și scoiale. Printre acestea se numără președinția lui Donald Trump, Accidentarea lui Neymar la Cupa Națională din 2014, epidemia de ebola, apariția ceasurilor Apple, dar și pandemia de coronavirus.

Citește și:

„Scene șocante. Inamicii democrației sunt încântați”. Liderii occidentali se declară îngrijorați de situația din SUA

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button