fbpx

Spiritele se încing la Kiev. Zelenski nu a acceptat demisia premierului și i-a cerut stabilirea unor „salarii normale” pentru toți miniștrii

Vladimir Zelenski nu a acceptat demisia premierului ucrainean. Președintele țării vecine a declarat că îi mai dă o șansă lui Goncharuk, dar acesta trebuie să îndeplinească mai multe condiții.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit TSN, Zelenski a avut ieri o întrevedere cu premierul. Acesta nu a semnat cererea de demisie și l-a rugat pe prim-ministru să îi prezinte un proiect care presupune stabilirea unor „salarii normale” pentru toți miniștrii, conform situației în care se află acum Ucraina. La fel, el a precizat că oficialii care nu vor accepta aceste condiții vor trebui să își părăsească birourile.

Zelenski a mai solicitat de la premier o serie de acțiuni legate de reformarea Guvernului ucrainean. La rândul său, Goncharuk a acceptat condițiile impuse și i-a promis președintelui că va încerca să îi redobândească încrederea.

Precizăm că, ieri, premierul ucrainean, Alexey Goncharuk, a declarat că a depus cererea de demisie. Asta după ce în ultimul timp au apărut mai multe zvonuri precum că el și echipa sa nu respectă președintele.

Articole asemănătoare

Back to top button