fbpx

S-a ridicat din pat mai devreme, a purtat tricou și nu a vrut să facă gimnastică. Navalnîi spune de ce este mustrat în pușcărie

Pe pagina de Instagram a lui Aleksey Navalnîi au apărut relatări despre viața sa din pușcărie. Bunăoară, din numele opozantului sunt relatate motivele pentru care acesta primește mustrări.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Printre acestea se numără faptul că politicianul s-a ridicat din pat cu 10 minute mai devreme decât a fost comanda, a purtat tricou la întâlnire cu avocatul său și i-a propus unui ofițer să servească o cafea în loc să facă gimnastică.

De asemenea, potrivit paginii lui Navalnîi, acesta a mai primit și o mustrare după ce nu i-a plăcut colecția de filme din închisoare. Opozantul și-a permis să o numească prostească, fiind pedepsit pentru acest fapt.

În mesaj se mai menționează că pentru fiecare două mustrări deținuții pot fi trimiși într-un izolator special, unde condițiile sunt mai dure decât în celulele obișnuite. De asemenea, se relatează că de fiecare dată când se constată o încălcare, opozantul este adus în fața unei comisii disciplinare, formate din șapte persoane, care decide dacă acesta va fi sau nu mustrat.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

CITEȘTE ȘI:

Alexei Navalnîi riscă să-şi piardă un picior în închisoare. Medicii îl tratează cu Ibuprofen

Articole asemănătoare

Back to top button