fbpx

Putin organizează audiții ca să-și aleagă contracandidații pentru „alegerile” din 2024. Dictatorul rus vrea scor de peste 80%

Regimul de la Kremlin e determinat să păstreze aparențele și va încerca din nou să mimeze democrația la anul, când sunt programate „alegeri” prezidențiale. Dictatorul Vladimir Putin a început deja audițiile pentru contracandidați și urmează să-i aleagă pe cei care să facă opoziție de formă în alegerile cu rezultat stabilit deja.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Până acum, ar fi deja aprobat Ghenadi Ziuganov, de 79, din partea Partidului Comunist. Ziuganov este candidat peren la alegerile din Rusia și s-a mai prezentat în alegeri și în 2000, 2008 și 2012.

Un alt candidat calificat drept „sigur” de Kremlin este Leonid Sluțki, din partea Partidului Democrat Liberal. Singurul scop al acestora este să asigure că Putin va fi „reales” cu un scor mare, în ciuda situației dezastruoase a țării și a războiului criminal pornit împotriva Ucrainei, scrie Digi24.

Vârsta înaintată a lui Putin (dictatorul rus împlinește 71 de ani anul acesta) pune unele probleme intenției acestuia de a câștiga peste 80% din voturi cu o prezență de 70%. Meduza scrie, însă, că nu or exista „candidați neașteptați” în aceste „alegeri”.

Serghei Mironov, liderul partidului O Rusie Dreaptă – Pentru Adevăr, s-a retras deja din cursă și a spus că formațiunea sa va susține realegerea lui Putin. Acest partid face parte din așa-zisa „opoziție controlată” din Rusia, cele câteva partide susținute de Kremlin să facă opoziție de fațadă pentru a continua să mimeze democrația.

Articole asemănătoare

Back to top button