fbpx

Micuțul Archie va avea o surioară! Prințul Harry și Meghan Markle, despre a doua sarcină a ducesei

Prințul Harry Și Meghan Markle au dezvăluit că cel de-al doilea copil este o fetiță. În cadrul unui interviu, cei doi au vorbit despre perioada aceasta minunată prin care trec, dar și despre planurile de viitor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Meghan Markle și prințul Harry i-au acordat lui Oprah un interviu, în care au discutat despre sexul celui de-al doilea bebeluș, dar și despre perioada aceasta minunată prin care trec. Însă, surpriza cea mare a fost în momentul în care Meghan a spus care este sexul bebelușului.

Dacă la prima naștere, cei doi nu au vrut să afle ce vor avea, se pare că de data aceasta, Harry și Meghan și-au dorit să știe sexul copilului. Astfel, soții vor deveni părinți în următoarea perioadă de fetiță. „Să ai unul sau doi, dar să ai un băiat și apoi o fată- ce ai mai putea cere?”, i-a spus Harry lui Oprah.

Meghan și Harry au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară în data de 14 februarie 2021. Cei doi mai au împreună un băiețel, Archie.

„Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare”, a spus cuplul într-un comunicat. „Ducele și ducesa de Sussex sunt bucuroși să aștepte al doilea copil”.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button