fbpx

Prințul Harry și Meghan Markle, din nou în lumina reflectoarelor: Oprah Winfrey le va lua un interviu

La scurt timp după ce au anunțat că așteaptă al doilea copil, prințul Harry și Meghan Markle au confirmat că vor oferi primul interviu de după momentul părăsirii Casei Regale a Marii Britanii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

A trecut mai bine de un an din momentul în care Meghan Markle și prințul Harry au decis să rupă legăturile cu Casa Regală și să-și trăiască viața în afara supravegherii stricte a Reginei Elisabeta. Ca referință, în ianuarie 2020 au fost publicate primele articole despre ”megxit”, termenul folosit pentru a atrage atenția asupra faptului că această inițiativă i-a aparținut lui Meghan Markle.

Dacă tot a trecut un an în care nu au acordat niciun interviu pe acest subiect, deși au încheiat un contract foarte bănos cu Netflix, Harry și Meghan au decis să revină în lumina reflectoarelor printr-un interviu acordat lui Oprah Winfrey. Interviul va fi difuzat luna viitoare, conform News.ro. Anunțul vine la aproximativ 24 de ore după ce reprezentanții celor doi au confirmat că ducele și ducesa de Sussex așteaptă al doilea copil.

Primul interviu cu Meghan Markle și prințul Harry va fi difuzat pe 7 martie.

 „Oprah Winfrey va vorbi cu Meghan, ducesa de Sussex, într-un interviu amplu, care va acoperi totul, de la părăsirea vieţii regale, căsătorie, viaţa de mamă, activitatea caritabilă până la cum gestionează viaţa sub presiunea publică”, se arată într-un comunicat al CBS.

 „Celor două li se va alătura prinţul Harry pe măsură ce vor discuta despre mutarea în Statele Unite şi speranţele lor de viitor pentru familia extinsă”, se mai atrage atenția în document.

Harry şi Meghan s-au căsătorit în 2018 într-o ceremonie care a atras atenţia lumii, dar au renunţat la îndatoririle regale ca urmare a neînţelegerilor cu alţi membri ai familiei regale şi din cauza presiunii mass-media. Între timp, relația cu presa, mai ales din Marea Britanie, a devenit foarte șubredă. În urmă cu aproximativ o săptămână, Meghan a câştigat un proces împotriva Associated Newspapers după ce Mail on Sunday a publicat fragmente din scrisoarea pe care i-a scris-o tatălui ei în august 2018.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button