fbpx

Jose Mourinho revine în Italia, după ce a fost demis de Tottenham. Va antrena o echipă din Serie A

Jose Mourinho va fi noul antrenor principal al echipei AS Roma, începând cu sezonul viitor, anunță gruparea din capitala Italiei. Portughezul a semnat un contact valabil pe trei sezoane.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mourinho a fost prezentat oficial la doar câteva ore după ce AS Roma a anunțat că Paulo Fonseca va pleca de pe Olimpico la finalul sezonului. Tehnicianul a semnat cu AS Roma la scurt timp după despărțirea de Tottenham, care s-a produs pe 19 aprilie, scrie digisport.ro.

Fonseca ar fi continuat automat la Roma, dacă clasa echipa cel mai rău pe locul 4. Acum, cu patru etape înainte de final, gruparea giallorosso se află pe locul 7, cu 55 de puncte, în timp ce locul 4 este ocupat de AC Milan, cu 69 de puncte.

„The Special One” a explicat de ce a ales să revină în Serie A

„Vreau să le mulțumesc celor de aici că m-au ales să conduc un asemenea club. După negocieri am înțeles cât de sus se ridică ambițiile clubului. Acest plan măreț mă motivează să pun bazele unei echipe învingătoare aici. Factorul decisiv a fost pasiunea suporterilor din Roma, astfel că am acceptat imediat și abia aștept să înceapă noul sezon. Îi urez mult succes lui Paulo Fonseca pe viitor și nu voi mai face alte declarații până la finalul sezonului”, a spus Mourinho pentru site-ul clubului AS Roma, citat de digisport.ro.

Articole asemănătoare

Back to top button