fbpx

foto, video | Colegii sărbătoreau victoria, însă el și-a sunat iubita pe FaceTime. Gestul lui Locatelli după ce Italia a cucerit EURO 2020

Colegii de echipă sărbătoreau victoria Italiei la EURO 2020, pe când Manuel Locatelli și-a sunat iubita pe FaceTime imediat după meci. Fotbalistul s-a așezat pe teren, cu telefonul în mână, stăpânindu-și cu greu emoțiile care l-au copleșit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Din imagini se observă cum Locatelli vorbește cu iubita sa, Thessa, pe FaceTime. Fotbalistul îi arată medalia câștigată.

Amintim că finala EURO 2020 s-a desfășurat aseară. Italia și Anglia au luptat pentru marele trofeu, însă acesta a fost cucerit de Squadra Azzurra.

Finala EURO 2020 a debutat fulminant cu cel mai rapid gol marcat vreodată în istoria Campionatului European. Englezul Luke Shaw a deschis scorul în minutul 1 și 57 de secunde, după o centrare în adâncime a lui Kieran Trippier, unul din jucătorii a cărui selecție a fost contestată de iubitorii de fotbal englezi și care a fost unul din cei mai buni din teren, până la schimbarea sa, din minutul 70, cu Buyako Saka.

Articole asemănătoare

Back to top button