fbpx

foto | Primul mesaj al lui Christian Eriksen după ce s-a prăbușit pe teren. Cum se simte fotbalistul

Fotbalistul danez Christian Eriksen a transmis urmăritorilor săi de pe Instagram, marți, un mesaj în care spune să ce simte bine și a adăugat o fotografie de pe patul de spital.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Bună tuturor. Vă mulțumesc pentru mesajele și încurajările minunate de pe tot globul. Înseamnă extrem de mult pentru mine și familia mea. Sunt bine, în circumstanțele date. Încă trebuie să trec câteva examene medicale la spital, dar mă simt bine.

Îmi voi încuraja coechipierii în următoarele meciuri. Jucați pentru toată Danemarca!”, a transmis Christian Eriksen pe Instagram însoțind mesajul cu o poză cu el de pe patul de spital.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Christian Eriksen (@chriseriksen8)

Meciul Danemarca – Finlanda, care se desfășura la Copenhaga, a fost întrerupt la cererea jucătorilor danezi, după ce coechipierul lor Christian Eriksen, considerat cel mai bun jucător al statului scandinav, s-a prăbușit pe teren și nu mai răspundea.

Medicii s-au grăbit să-i acorde îngrijiri medicale, și după ce i-au aplicat resuscitarea cardiopulmonară au folosit defibrilatorul. În tot acest timp, coechipierii săi și staff-ul echipei au format un paravan în jurul lui. Simon Kjaer a avut, conform specialiștilor, un rol cheie în salvarea colegului său, fiind apoi apreciat pe rețelele sociale pentru implicarea sa.

Pe teren a coborât și prietena acestuia, care a început să plângă. Ea a fost consolată de jucătorii danezi, vizibil îngrijorați și ei.

Christian Eriksen este un fotbalist danez care joacă în prezent pentru clubul Tottenham Hotspur din Premier League și pentru echipa națională a Danemarcei. Născut la 14 februarie 1992 în Danemarca, mijlocașul ofensiv este considerat unul dintre cele mai bune talente emergente din Premier League. Eriksen deține recordul de a fi câștigat premiul jucătorul danez al anului timp de trei sezoane consecutive.

Citește și:

Christian Eriksen spune adio fotbalului? Medicii: „Vestea bună este că va trăi. Cea proastă – a ajuns probabil la sfârşitul carierei”

foto, video | EURO 2020: Momentul în care Christian Eriksen a căzut pe teren. Care este starea fotbalistului danez?

Articole asemănătoare

Back to top button