fbpx

foto, live | Imaginile disperării din Turcia și Siria: Oamenii sapă cu mâinile goale sub dărâmături, salvatorii aleargă cu copii răniți în brațe

Imagini dramatice din Siria, cu un salvator care aleargă în brațe cu un copil mic scos de sub dărâmături au fost făcute publice. Între timp, în Turcia, oamenii povestesc că sapă de ore în șir cu mâinile goale căutând supraviețuitori sub clădirile prăbușite în urma cutremurului, transmite digi24.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Imaginile din Siria au fost făcute publice de Sky News:

Un angajat al serviciilor de urgență este văzut alergând cu un copil mic în brațe, în timp ce alții continuă să caute supraviețuitori printre dărâmături.

În Turcia, oamenii plâng și fac eforturi uriașe contra-cronometru pentru a găsi supraviețuitori sub dărâmături.

„Sunt 12 familii prinse aici și nimeni nu a reușit să iasă. Toți sunt aici înăuntru. Până acum nimeni nu a venit să vadă unde sunt oamenii. Nu există apărare civilă. Săpăm cu mâinile de la trei dimineața”, povestește un bărbat.

Această prezentare necesită JavaScript.

Cel puțin 1388 de persoane au murit în Turcia și Siria, după cutremurul cu magnitudinea de 7,8 produs luni, 6 februarie, în sudul Turciei.

În Siria, cel puțin 476 de persoane au murit, potrivit agenției de presă de stat siriană, care a raportat, de asemenea, cel puțin 1042 de răniți.

Apărarea Civilă a Siriei a raportat, de asemenea, cel puțin 150 de morți și 350 de răniți în zonele controlate de rebeli în nord-vestul Siriei.

În Turcia, cel puțin 912 de persoane au murit și peste 9000 de persoane au fost rănite.

Articole asemănătoare

Back to top button