fbpx

Focar de COVID-19 la un azil din Germania. Toți rezidenții au fost anterior vaccinați cu două doze de Pfizer

Un focar de COVID-19 a izbucnit la un azil din Germania, chiar dacă anterior toți rezidenții au fost vaccinați cu două doze de Pfizer. Cel puțin 14 beneficiari s-au îmbolnăvit, transmite Deutsche Welle, precizând că bolnavii au  contractat tulpina britanică a virusului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cazul s-a înregistrat în localitatea Belm, regiunea Osnabrück. Conform sursei citate, cea de-a doua doză de Pfizer li s-a administrat persoanelor care se află în azil pe 25 ianuarie.

Oficialii guvernamentali au anunțat rezultatele pozitive ale testelor au fost confirmate săptămâna trecută. Nimeni dintre pacienți nu are formă gravă a bolii, însă deocamdată nu este clar când și cum s-au infectat vârstnicii.

Precizăm că, anterior, un studiu anunțat că preparatul produs de Pfizer acționează împotriva tulpinilor britanicele și dus-africane ale coronavirusului, însă în cazul ultimei eficiența este „ușor scăzută”. Pe de altă parte, recent, specialiștii anunțau că vor efectua teste pentru a îmbunătăți formulele preparatelor, dar și pentru a le combina, în contextul mutațiilor.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button