fbpx

Era sceptică în privința vaccinului! O asistentă ar fi administrat peste 8000 de doze de soluție salină în loc de ser contra COVID-19

Mii de germani sunt îndemnați să se revaccineze după ce o asistentă a administrat peste 8000 de doze de soluție salină în loc de ser contra COVID-19. Este vorba despre o angajată a Crucii Roșii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

S-a întâmplat la un centru de imunizare din Friesland la începutul primăverii, conform Digi24, cu referire la The Guardian. Majoritatea persoanelor care au primit substanța sunt din categoriile cu risc Sport de infectare.

Chiar și așa, autoritățile locale punctează că soluția salină este inofensivă pentru organism. Motivul gestului nu a fost stabilit încă, dar analizând paginile femeii de pe rețelele de socializare responsabilii au stabilit că aceasta era sceptică în privința vaccinării.

Ce s-a întâmplat cu serul propriu-zis nu se cunoaște. La fel, nu este clar deocamdată nici dacă femeia poate fi reținută sau pusă sub acuzare.

De menționat este și faptul că nu acesta nu este primul caz de genul în Germania. În aprilie, o asistentă a injectat soluție salină pentru a ascunde că a spart din greșeală un flacon cu ser.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button