fbpx

Coronavirusul provoacă panică în lume. Bilanțul morților a ajuns deja la 25, iar două orașe din China au fost închise

Situația se înrăutățește după ce numărul deceselor cauzate de coronavirus a ajuns deja la 25. Astfel, autoritățile din China au impus carantină în două orașe: Huanggang – cu șase milioane de locuitori, și Wuhan – cu nouă milioane.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mai mult, noul coronavirus a cauzat infectarea a 616 persoane. Drept urmare, ieri a fost suspendată circulația transportului public în zona oraşului Wuhan. În context, autoritățile au îndemnat oamenii să nu părăsească localitatea, pentru că există riscul de a transmite coronavirusul 2019-nCoV, care s-a răspândit deja în alte provincii chineze, precum şi în Japonia, Thailanda, Coreea de Sud şi Statele Unite.

Menționăm că Organizaţia Mondială a Sănătăţii organizează joi o şedinţă de urgenţă pentru a hotărî dacă îmbolnăvirile cu noua tulpină de coronavirus reprezintă o urgenţă medicală mondială, transmite mediafax.ro.

Amintim că, recent, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a venit cu un avertisment către toți oamenii, după ce un virus necunoscut a creat panică în China. Responsabilii spun că noul coronavirus s-ar putea răspândi la nivel mondial.

Vezi și: Într-un aeroport se va amenaja o zonă specială pentru persoanele sosite din țări infestate de coronavirus

Articole asemănătoare

Back to top button