fbpx

Cei doi câini ai cântăreței Lady Gaga furați în Los Angeles au fost recuperați de oamenii legii

Cei doi câini ai cântăreţei Lady Gaga furaţi miercuri la Los Angeles şi pentru care diva pop a oferit o recompensă de 500.000 de dolari au fost recuperaţi de către poliţie, informează dpa şi AFP, scrie Agerpres.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Twitter a Poliției.

Koji şi Gustav, doi câini din rasa Bulldog Francez, fuseseră furaţi de doi necunoscuţi miercuri seara. Aceştia l-au împuşcat în piept pe angajatul cântăreţei care plimba animalele pe o stradă din Los Angeles, apoi au fugit cu o maşină.

Foto: Agerpres

„Cei doi câini ai cântăreţei Lady Gaga au fost predaţi unei secţii locale de poliţie, iar starea lor este bună”, a scris pe Twitter poliţia din Los Angeles (LAPD).

Koji şi Gustav au fost găsiţi de o femeie, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, care a contactat apropiaţii cântăreţei, a precizat LAPD fără a dezvălui alte detalii, deoarece o anchetă penală este în curs de desfăşurare.

Ryan Fischer, cel care plimba câinii, a fost rănit în timpul altercaţiei şi spitalizat. Un al treilea câine al cântăreţei a fugit, însă a revenit apoi alături de Fischer.

Câinii din rasa Bulldog Francez sunt relativ rari, un exemplar putând ajunge la câteva mii de dolari. Anchetatorii caută să stabilească dacă hoţii au acţionat ştiind că Gustav şi Koji aparţin vedetei sau dacă doar doreau să fure şi să revândă animale valoroase.

Lady Gaga este deosebit de ataşată de câinii ei, care o însoţesc frecvent la evenimente şi cu care publică fotografii pe reţelele de socializare.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button