fbpx

Lady Gaga, gata să răscumpere cu jumătate de milion de dolari patrupezii care i-au fost răpiți

Lady Gaga este gata să achite jumătate de milion de dolari pentru a-i fi întorși patrupezii care i-au fost furați. Mai mult, surse apropiate vedetei afirmă că aceasta este dispusă să discute direct cu persoana la care se află animalele, fără a implica forțele de ordine.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Momentul în care doi căței ai artistei sunt a fost surprins de camera de supraveghere amplasată pe casa unui vecin. Așadar, oamenii legii au reușit să stabilească au fost doi atacatori, care au ieșit dintr-un vehicul alb și au atacat îngrijitorul animalelor.

În timpul incidentului, Lady Gaga se afla în Italia, relatează presa străină, cu referire la Reuters. Aceasta nu a comentat personal situația în care s-au pomenit patrupezii, însă Departamentul de Poliţie din Los Angeles a comunicat presei despre trei căței care figurează în acest caz, unul dintre care a reușit să fugă și a fost ulterior găsit.

Mai gravă este situația bărbatului care plimba animalele. Acesta să ales cu răni provocate de un pistol și se află în spital, fiind în stare critică.

De menționat este că toți cei trei căței sunt de rasa buldog francez. Unele voci din Los Angeles afirmă că astfel de animale se fură des, apoi sunt vândute cu sume mari.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button