fbpx

Bărbatul care plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcat, iar animalele au fost răpite

Doi dintre câinii cântăreței Lady Gaga au fost furați miercuri seară, iar bărbatul care îi plimba a fost împușcat, informează BBC. Atacul a avut loc în Hollywood, Los Angeles.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Un suspect a tras cu pistolul semi-automat asupra bărbatului care plimba câinii, apoi a fugit cu doi dintre cei trei câini din rasa buldog francez. Bărbatul împușcat a fost transportat la spital, însă nu se cunosc informații despre starea lui, a confirmat poliția din Los Angels pentru BBC.

Lady Gaga a oferit o recompensă celui care îi returnează câinii, Koji și Gustav. Al treiea câine, Miss Asia, a fugit și a fost recuperat mai târziu de poliție. Cântăreața, pe numele său real Stefani Germanotta, se află la Roma, pentru filmarea unei pelicule de Ridley Scott.

Purtătorul ei de cuvânt a declarat că orice persoană care are informații despre locul în care se află câinii poate trimite un e-mail, fără întrebări suplimentare. Poliția din Los Angeles a confirmat că este căutat „un posibil suspect” care a fugit de la fața locului într-o mașină albă.

Nu se știe cu exactitate dacă atacul a fost direcționat în mod clar către câinii lui Lady Gaga. Buldogul francez este o rasă foarte căutată în SUA, iar puii se vând cu un preț mediu de 2.000 de dolari. Puii care au un istoric excepțional pot ajunga la 10.000 de dolari bucata.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button