fbpx

A supraviețuit cutremurelor și tsunamiurilor, dar nu poate scăpa de o anvelopă. Un crocodil trăiește de cel puțin patru ani cu un cauciuc în jurul gâtului

Un crocodil trăiește de cel puțin patru ani cu un cauciuc în jurul gâtului. Reptila are o lungime de patru metri și a fost observată pentru prima dată în 2016, în râul Palu din provincia Central Sulawesi, Indonezia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Crocodilul a supraviețuit cataclismelor naturale și nu s-a stins din viață în timpul cutremurului și tsunamiului devastator din 2018, dar nu a putut scăpa de anvelopă. De frică că reptila va fi sugrumată, autoritățile locale au anunțat că vor oferi o recompensă persoanei care va elibera crocodilul de această „dependență”, dar nu au precizat despre ce este vorba, relatează presa străină.

Sursa citată relatează că, anterior, au existat tentative de a scoate cauciucul de pe gâtul reptilei. Muhammad Panji, activist de mediu și expert în animal, a încercat să „elibereze” crocodilul în 2018. Tot atunci, autoritățile voiau să îl ademenească cu mâncare, dar ideile au eșuat.

Articole asemănătoare

Back to top button