fbpx

A pierdut procesul! Viza i-a fost anunlată, iar Djokovic trebuie să părăsească Australia: „Alimentează mișcarea anti-vaccin”

Novak Djokovic a pierdut procesul împotriva guvernului Australiei, care îi revocase viza de intrare în țară. Tribunalul din Melbourne a decis ca Djokovic să suporte și costurile judiciare ale apelului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Guvernul australian și-a motivat anularea vizei prin impactul tenismanului sârb asupra sănătății publice, arătând că Djokovic a devenit exponentul mișcării antivacciniste din Australia, iar țara nu poate permite prezența sa, dată fiind notorietatea sportivului.

Avocatul Ministerului australian pentru Imigrație a comparat impactul lui Djokovic asupra mișcării anti-vaccin cu campaniile publicitare, potrivit BBC, citată de g4media.ro.

Djokovic a anunțat într-un comunicat oficial că „respect decizia Curții și voi coopera cu autoritățile în legătură cu plecarea mea din țară”.

Inițial, prima reacție a lui Djokovic, citată de The Guardian, a fost: „Sunt extrem de dezamăgit. Voi lua o pauză pentru a mă odihni și recupera înainte de a face alte comentarii”.

Citește și: Novak Djokovic, criticat dur de numărul 4 mondial: „Își stabilește propriile reguli și îi face pe ceilalți să pară idioți”

Articole asemănătoare

Back to top button