fbpx

Novak Djokovic, criticat dur de numărul 4 mondial: „Își stabilește propriile reguli și îi face pe ceilalți să pară idioți”

Numărul patru mondial, grecul Stefanos Tsitsipas, care a ezitat și el să se vaccineze, dar până la urmă a mers să se imunizeze, l-a criticat dur pe Novak Djokovic. Guvernul Australiei a decis vineri, 14 ianuarie, că îi anulează viza sârbului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„Cei mai mulți jucători au fost vaccinați și au respectat protocoalele pentru a veni să joace în Australia. Dar se pare că aceste reguli nu sunt respectate de toată lumea. Această minoritate își urmează propriile reguli și face ca cei mai mulți dintre ceilalți jucători să pară idioți, într-un fel. El (Djokovic, n.r.) își stabilește propriile reguli. Dintre jucători, nimeni nu și-ar fi imaginat că poate veni fără să fie vaccinat sau fără să respecte protocolul în vigoare”, a declarat Stefanos Tsitsipas, numărul 4 ATP, înainte ca autoritățile australiene să ia decizia anulării vizei sportivului sârb.

Guvernul Australiei i-a anulat viza lui Djokovic

Guvernul Australiei a decis să-i anuleze viza lui Djokovici, înainte cu trei zile ca Australian Open să înceapă. Tenismenul a sosit în Australia nevaccinat, cu o scutire medicală pe care autoritățile nu o consideră relevantă. Viza i-a fost suspendată, apoi redată după ce sportivul a contesat-o în instanță.

Ulterior, Novak Djokovic a recunoscut că a completat greșit declarația de intrare în Australia și că nu a respectat regulile de izolare în Serbia după ce a fost testat pozitiv pentru Covid-19 în decembrie.

Articole asemănătoare

Back to top button