fbpx

A adunat jumătate de milion de euro din salariu fără să muncească. Cazul unui individ care nu a trecut din 2005 pe la serviciu

Nu a mers la serviciu mai mult de 15 ani, însă a primit în această perioadă mai mult de jumătate de milion de euro salariu. Este vorba despre angajatul unui spital din Italia, care a reușit să ascundă în perioada indicată că nu muncește.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oficial, individul era angajat al unui spital din localitatea Catanzaro. Acesta are 67 de ani și a reușit să își ascundă absențele de la serviciu în timp ce instituția a schimbat șase manageri.

Astfel, el a agonisit 538.000 de euro, conform The Guardian, citat de libertatea.ro. În cadrul investigației s-a stabilit că unul dintre foștii săi directori i-a depistat escrocheria și a vrut să îl sancționeze, apoi ar fi fost amenințat și a părăsit fotoliul.

Succesorii funcționarului nu au verificat prezența persoanei la serviciu. Actualmente, bărbatul este și acuzat de abuz de serviciu, fals și extorcare agravată. În octombrie 2020 el a fost concediat fără notificare prealabilă. Conform sursei citate, acesta nu este unicul caz de genul în Italia, însă nimeni nu a reușit încă să își ascundă fapta atâta timp.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button