fbpx

video | Năstase: După 11 iulie, un Guvern DA-PAS e singura opțiune sănătoasă pro-europeană pentru Moldova

Andrei Năstase susține că, după alegerile anticipate din 11 iulie, un Guvern format din Platforma DA și PAS este „singura opțiune sănătoasă pro-europeană pentru viitorul țării, pentru democrație, pentru consolidarea statului de drept”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Vin din Europa și vreau să transmit un mesaj ferm pe care l-am realizat cu partenerii noștri din străinătate și anume că doar un Guvern bazat pe Platforma DA și pe partenerul nostru în cadrul familiei popular europene, PAS, rezultate după alegerile din 11 iulie, este singura opțiune sănătoasă pro-europeană pentru Moldova, pentru viitorul țării, pentru democrație, pentru consolidarea statului de drept.

Un Guvern stabil, pro-european, cu un mandat întreg de patru ani este esențial pentru noi, pentru țara noastră, pentru viitorul Republicii Moldova. Cunoaștem foarte bine care sunt dezideratele Platformei DA, și anume, cele privind parteneriatul strategic cu UE și România, pentru că integrarea europeană înseamnă întâi de toate și apropierea de România cu care ne dorim să avem tot mai multe și mai multe proiecte comune care să fie în beneficiul tuturor.

În Republica Moldova există foarte multe partide, dar și personaje politce care ne vând, din nou, iluzii. Vreau sa vă asigur că singurul partener al României în Republica Moldova este un Guvern bazat pe Platforma DA și PAS. Așa cum s-au stabilit deja relațiile între PNL și Platforma DA cunoscute deja la nivel al autorităților publice locale și centrale, avem un parteneriat foarte strâns cu premierul României, cu președintele Camerei Deputaților și acest parteneriat trebuie dezvoltat de la o nouă dimensiune, cea a unui Guvern sănătos, pro-european, reformist, al unui Guvern care să interconecteze cât mai mult cu cele două state.

Astăzi am prezentat angajamentul nostru pentru parteneriatul cu UE și România, un angajament din care nu lipsește ceea ce spunem noi unirea deșteaptă, unirea inteligentă”, a declarat Andrei Năstase.

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button