fbpx

doc | BECS a depus o contestație la CEC contra PAS. Acuză formațiunea că ar utiliza imaginea Maiei Sandu în electorală

Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor a depus la CEC o contestație contra PAS. Formațiunea este acuzată că ar utiliza imaginea Maiei Sandu în campania electorală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Membrii blocului menționează că printre folosite de PAS în cadrul acțiunilor de promovare se numără „Maia Sandu și PAS”, „partidul condus de Maia Sandu” și „Guvernul Maia Sandu a început schimbări spre bine”. Așadar, concurentul electoral amintește că nu pot fi folosite resurse administrative în cadrul procesului.

De asemenea, în document se menționează că PAS a utilizat imagini în care este prezentă și Maia Sandu. Potrivit blocului, aceste informații se conțin într-un material destinat agitației.

Document via Telegram

Amintim că, anterior, Promo-LEX anunța despre mai multe încălcări comise de concurenții electorali în primele săptămâni de campanie. Cele mai multe au fost atribuite blocului format de comuniști și socialiști și PAS, iar cea mai frecventă neregulă este utilizarea resurselor administrative.

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button