fbpx

Gebauer & Griller – un deceniu de activitate productivă în Republica Moldova

La 22 februarie 2012, în Republica Moldova, în Zona Economică Liberă Bălți, și-a lansat activitatea compania austriacă Gebauer & Griller, specializată în producerea de cabluri și cablaje pentru transmiterea de date și energie în domeniul auto și industrial.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

În cei 10 ani de activitate, fabrica din Republica Moldova a înregistrat numeroase reușite care au dus la dezvoltarea continuă a business-ului. Dacă în 2012, când și-a început activitatea prima fabrică Gebauer & Griller, au fost create 100 de locuri de muncă, deja în 2016 a avut loc extinderea companiei prin deschiderea a celei de-a doua fabrici în municipiul Bălți și crearea a încă 500 de locuri noi de muncă. Grație eforturilor depuse și rezultatelor obținute, în 2021 au fost demarate proiecte noi care presupun un impunător nou val de investiții și, respectiv, crearea a circa 700 locuri noi de muncă.

Pe parcursul celor 10 ani de activitate, valoarea investițiilor a ajuns la cifra de 47 de milioane de euro, taxele și impozitele achitate la bugetul de stat ridicându-se la 9,1 milioane de euro. De asemenea, exportul anual al companiei a atins în anul financiar precedent cifra de circa 92 de milioane euro.

Dan-Călin Botean, director general Gebauer & Griller Moldova: „Succesul nostru de-a lungul acestor ani se bazează pe produse de înaltă calitate, dar și pe echipa noastră, implicată plenar în buna desfășurare a tuturor proceselor implementate. Împreună cu o echipă de profesioniști, am făcut față tuturor provocărilor cu care ne-am confruntat și din care am acumulat multe experiențe. Cei peste 80 de ani de experiență ai companiei Gebauer & Griller fac din noi un partener lider în inovare și soluții pentru transmiterea de energie și a datelor”.

Una dintre prioritățile activității Gebauer & Griller Moldova este creșterea nivelului de satisfacție al clienților săi, îmbunătățirea continuă a indicatorilor de performanță. Astfel, în acești ani compania a obținut următoarele certificări conforme cu standardele internaționale:

  • IATF 16949 – Sistemul de Management al Calității în Domeniul Automotive;
  • ISO 9001– Sistemul de Management al Calității;
  • ISO 14001 – Sistemul de Management de Mediu
  • ISO 45001 – Sistemul de Management al Sănătății și Securității Ocupaționale.

Unul din cele mai remarcabile rezultate ale companiei este și creșterea nivelului de satisfacție al celor circa 600 de angajați, prin oferirea de condiții de muncă excelente, beneficii motivante, posibilitate de creștere profesională și, în consecință, determinarea lor de a rămâne acasă, în Republica Moldova, lângă familiile lor.

Dan-Călin Botean, director general Gebauer & Griller Moldova: „În continuare principalul nostru obiectiv este de a menține relații excepționale cu clienții noștri, partenerii și furnizorii, cât și asigurarea unui mediu de lucru în care primează grija, siguranța și sănătatea angajaților noștri. Alături de echipă, vom depune eforturi pentru a ne dezvolta armonios și a contribui astfel la prosperarea Republicii Moldova”.

Cu un istoric de peste 80 de ani, Gebauer & Griller se clasează în topul celor mai importanți producători în domeniu. Actualmente compania deține 11 locații în întreaga lume, cu peste 4000 de angajați.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button