fbpx

Gardul metalic – tipuri și destinații

Dacă nu îți este străină proverbiala situație a gardului de la vecini, atunci știi cât de importantă este intimitatea propriei curți sau fabrici. Un prim pas este instalarea unui gard care va rezista în timp și va delimita proprietatea ta de cea a vecinilor. Dar ce tipuri de garduri există și ce destinații îndeplinesc? Află din următoarele rânduri, oferite de specialiștii KROVTEH SRL.

1. Gardul din table cutate și țiglă metalică- zero intruziune străină, confort absolut

Tablele cutate și țigla metalică pentru garduri se numără printre cele mai versatile și potrivite materii pentru garduri. În primul rând pentru că sunt etanșe, respectiv vor ține departe de proprietatea ta animalele străine sau privirile curioșilor. În al doilea rând, sunt extrem de ușor de întreținut, pentru că pot fi curățate cu furtunul cu presiune și datorită stratului anticoroziv cu care sunt acoperite, nu se vor deteriora minim 25 de ani. Prețul este mai mult decât avantajos, față de alte analoage, iar montajul nu ia prea mult timp. Tot de ce e nevoie se rezumă la o temelie bună, niște stâlpi de sprijin și niște specialiști experimentați care să creeze întreaga structură.

2. Garduri din plasă – zale metalică

Gardurile din plasă – zale metalică și-au câștigat favoarea publicului, mai ales în spațiul rural, unde se folosește pe larg. Deși este accesibilă ca preț, plasa metalică nu este potrivită pentru gardurile spațiilor locative, deoarece nu va exista nici o senzație de confort, iar întreaga proprietate va fi vizibilă ca în palmă. Totuși, acest tip de gard se va potrivi perfect pentru îngrădirea spațiilor agricole: terenuri, grajduri, pășuni.

3. Garduri din plasă metalică sudată

Similară plasei – zală metalice, cea metalică sudată este însă mai longevivă în utilizare, structural are un aspect mai oportun, putând fi utilizată cu ușurință în cazul spațiilor comerciale de exterior, cum ar fi: magazinele în aer liber de mașini, accesorii și mobilă de curte. Este ușoară, se instalează și se prinde rapid, iar prețul este economic avantajos. Totuși, media de exploatare nu depășește mai mult de 10 ani.

4. Gardurile din metal turnat

Se numără printre cele mai costisitoare investiții în materie de garduri, cu o durată de exploatare lungă, dar cu montaj dificil. Se prezumă că trebuie creată o bază, o temelie rezistentă pe care gardul turnat să fie instalat. De obicei, se folosește pe larg pentru a îngrădi casele de locuit.

Pe care să îl alegi? Dacă nu ai un răspuns la aceste întrebări, apelează la specialiștii KROVTEH SRL și află care modele se potrivesc perfect pentru spațiul tău locativ sau, de ce nu, pentru afacerea ta. Vei afla cât de avantajoasă economic este țigla metalică și tabla pentru gard pentru conceperea unui gard care va rezista mult timp înainte.

KROVTEH SRL – calitate garantată de timp!

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button