fbpx

foto | Casă sau apartament, ce să alegem?

Fiecare persoană își imaginează locuința perfectă în mod diferit. Atunci când e timpul să te muți într-un apartament sau o casă, trebuie să cântărești bine opțiunile și apoi să faci acest pas. Pentru ca să iei cea mai bună decizie, compania Zoom Credit, care acordă credite ipotecare, îți propune să citești câteva argumente în favoarea casei sau apartamentului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Motive să locuiești într-o casă

Pentru persoanele care iubesc liniștea și vor să își întemeieze o familie sau să se mute într-un loc mai retras, atunci casa este cea mai bună alegere. Deseori amplasate la marginea orașului sau mai des în zone rurale, casele au avantajul unei vieți departe de agitație.

Traiul într-o casă îți oferă o mai mare libertate: ai destul spațiu ca să aranjezi totul așa cum îți dorești, să faci reparații și modificări. Suprafața unei case este mai mare, destulă pentru amenajarea unei curți, grădini sau a unui foișor unde să-i primești pe cei dragi. Dacă ai o familie mare, e posibil să iei în credit o casă cu mai multe camere, pentru ca fiecare membru să se bucure de intimitate. În plus, spre deosebire de apartament, nu trebuie să-ți mai faci griji de vecini, nu-i deranjezi cu nimic și nu ești deranjat.

Casa este o investiție bună pentru viitor, însă e bine să cunoști că și costurile de întreținere sunt mai mari în comparație cu viața la apartament. Pe lângă acest lucru, o casă necesită mai mult timp pentru îngrijire, curățenie, reparații, dar și alte proiecte importante. Însă, dacă duci o viață activă, atunci cu siguranță o să-ți placă să ai mereu ceva de făcut și să ai grijă de casa și familia ta.

Motive să locuiești într-un apartament

Este plăcut și confortabil să ai un apartament în oraș dotat cu toate condițiile. Avantajele unui apartament sunt multiple, de aceea observăm în ultimii ani o creștere a migrației la oraș și o mai mare cerere pentru credite imobiliare. În primul rând, în apropierea unui bloc de locuit se află întotdeauna cel puțin câteva centre comerciale și servicii de care ai nevoie, ceea ce e foarte comod. Ai acces la linii de transport pentru a călători ușor oricând, atât în oraș cât și în împrejurimi.

Un alt aspect important este că la apartament costurile lunare și cele pentru utilități sunt mai scăzute comparativ cu ale unei case, lucru care îți permite să planifici eficient bugetul și să economisești atunci când dorești. Deși suprafața unui apartament este mai mică decât a casei, aici totul este bine organizat și amenajat, foarte ușor de întreținut. Datorită faptului că îngrijirea și curățenia apartamentului nu durează mult, vei avea mai mult timp liber pe care îl poți petrece cu cei dragi.

Dacă iubești socializarea, ai vecini aproape cu care poți lega prietenii și există mai multe posibilități de relaxare și distracție în oraș. Pentru persoanele singure și mici familii, apartamentele sunt ideale și poți crea o viață extrem de comodă.

Decizia între casă și apartament îți aparține, important este ca locuința să se potrivească foarte bine cu necesitățile și preferințele tale. Dacă nu ai încă bugetul necesar pentru o asemenea achiziție, Zoom Credit.md oferă mai multe servicii de împrumuturi, inclusiv ipotecare, accesibile tuturor online. Printr-o procedură rapidă, ai banii necesari în cont ca să-ți îndeplinești visul!

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button