fbpx

Vor preveni situațiile de risc și vor interveni în caz de urgență. Peste 500 de angajați ai IGSU, la datorie de Revelion

Pentru prevenirea situațiilor de risc și lichidarea consecințelor unor eventuale situații excepționale, la datorie vor fi peste 500 de angajați ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. În caz de necesitate, ei vor avea la dispoziție 130 de autospeciale de intervenție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Salvatorii și pompierii vor activa în regim non-stop pentru asigurarea securității cetățenilor. În contextul prevenirii riscurilor, aceștia îndemnă oamenii să respecte regulile antiincendiare și să evite utilizarea materialului pirotehnic.

Respectarea cerințelor de prevenire a incendiilor este indicată și în cazul montării pomului de Crăciun, dar și a instalării decorațiunilor pe brad. Specialiștii recomandă să fie utilizate doar ghirlande standardizate,care vor fi deconectate de la energia electrică pe parcursul nopții.

În același timp, pompierii lansează atenționări și pentru oamenii care folosesc sobele. În acest sens, ei le recomandă să stingă focul pe parcursul nopții și să nu supraîncălzească instalațiile. În caz de situații de risc, cetățenii sunt îndemnați să apeleze de urgență Serviciul 112.

Articole asemănătoare

Back to top button