fbpx

UPDATE | Un șofer implicat în accidentul de la Buiucani a fost transportat la spital

UPDATE: Accidentul care s-a produs astăzi la Buiucani a avut loc în jurul orei 10:35. În urma impactului, șoferul mașinii de taxi a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Informația a fost comunicată pentru ZUGO de către ofițera de presă a Direcției de Poliție din mun. Chișinău, Svetlana Scripnic.

„Au fost implicate un automobil de marca Skoda, ce aparține unei firme de taxi, și un Mercedes. În urma impactului, prima menționată a fost proiectată într-un gard, iar șoferul – transportat la spital. Actualmente, se stabilesc toate circumstanțele”, ne-a spus ofițera.

Știrea inițială: Un alt accident cu implicarea unei mașini de taxi a avut loc acum câteva minute la Buiucani. Impactul s-a produs cu un automobil de model Mercedes la intersecția străzilor Nicolae Costin și Paris.

La fața locului au plecat imediat medicii, salvatorii și polițiștii. În urma accidentului, unele persoane ar fi avut de suferit, iar mașina de taxi a fost grav avariată în partea laterală.

Articole asemănătoare

Back to top button