fbpx

video | S-a scăldat cu tot cu mașină de Bobotează! Momentul în care un moldovean sare de pe vehicul înainte ca acesta să se scufunde

Bobotează i-a adus emoții tari unui moldovean, care a decis să urce cu mașina pe gheața unui bazin acvatic. Bărbatul a reușit să se salveze, însă automobilul s-a scufundat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-o secvență video publicată de autoblog.md, bărbatul apare urcat pe automobilul care se prăbușește sub gheață. Din spatele camerei, câțiva amici îl îndeamnă să sară, acesta reușește, iar prietenii îi întind o creangă de care să se poată ține până ajunge în siguranță.

Conform sursei citate, secvența video urma să rămână privată, însă cineva ar fi făcut haz de necaz și a publicat-o. Deocamdată nu este clar unde anume a avut loc incidentul și nici dacă salvatorii au fost solicitați să intervină.

Precizăm că, în contextul condițiilor meteo și formării podurilor de gheață, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a avertizat că deplasarea și pescuitul pe râuri și bazine acvatice este periculoasă, existând riscul prăbușirii.

ZUGO a contactat IGSU pentru a afla dacă au fost alertați specialiștii. Revenim cu alte detalii la subiect.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button