fbpx

video | Peste 1000 de bătrâni și familii cu venituri mici din raionul Orhei au primit cadouri de Paște

Masa de sărbătoare a peste o mie de pensionari și familii cu venituri modeste va arăta așa cum se cuvine, la Paște. Mai multe persoane au primit cozonaci și alte produse alimentare, astfel încât și acești oameni să simtă bucuria sfintelor sărbători pascale. Darurile au ajuns atât la locuitorii municipiului Orhei, cât și la cei din satele din acest raion.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Este o tradiție ca noi să desfășurăm acțiuni caritabile, la inițiativa lui Ilan Șor. Le dăruim oamenilor speranță de sărbători, le sugerăm astfel că ei nu sunt singuri și că Ilan Șor și echipa sa sunt alături de ei”, a afirmat Dinu Țurcanu, președintele raionului Orhei.

„În preajma sărbătorilor pascale, avem o acțiune amplă și oferim în dar persoanelor în etate, persoanelor defavorizare câte un colet cu produse alimentare”, a menționat viceprimarul municipiului Orhei, Cristina Cojocaru.

„Acești oameni, care fac parte din categoriile vulnerabile, selectați de specialiștii din Consiliul Raional Orhei, sunt oamenii care au nevoie de grija noastră, în mod special. Și știți că noi, de fiecare dată, încercăm să fim alături de cei care au nevoie de o atenție sporită din partea noastră”, a declarat vicepreședintele Partidului Șor, deputata Marina Tauber.

Tot cu ocazia sărbătorilor pascale, 50 de copii cu nevoi speciale sau din familii cu venituri modeste din municipiul și raionul Orhei au primit cadouri, în cadrul unei campanii desfășurate, tradițional, înainte de Paște.

P.

Articole asemănătoare

Back to top button