fbpx

video | Peretele unei clădiri din centrul capitalei ar fi căzut peste o mașină în timpul demolării. Vehiculul, mutat cu tehnica specială

Unul dintre pereții restaurantului Sănătatea, construcție în proces de demolare, ar fi căzut peste o mașină în timpul lucrărilor. Ulterior, muncitorii ar fi decis să îl mute cu tehnica specializată.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Imagini de la fața locului au fost publicate pe rețelele de socializare de martori. Din secvențele video vedem că automobilul a fost grav avariat. Deocamdată nu se cunoaște dacă oamenii legii au fost alertați pe marginea cazului.

Localnicii afirmă că proprietarul se parchează des în zonă. Înregistrarea a trezit nedumerirea internauților, care se arată indignați de faptul că în locul clădirii ar urma să fie construit un centru comercial.

Demolarea fostului restaurant Sănătatea a început în iulie 2020. Preliminar, dezvoltatorul urmează să ridice la fața locului o clădire modernă cu spații comerciale, însă locuitorii din zonă sunt nemulțumiți de lucrări și afirmă că clădirile în care trăiesc au de suferit de pe urma lor.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button