fbpx

video | Peretele unei clădiri din centrul capitalei ar fi căzut peste o mașină în timpul demolării. Vehiculul, mutat cu tehnica specială

Unul dintre pereții restaurantului Sănătatea, construcție în proces de demolare, ar fi căzut peste o mașină în timpul lucrărilor. Ulterior, muncitorii ar fi decis să îl mute cu tehnica specializată.

Imagini de la fața locului au fost publicate pe rețelele de socializare de martori. Din secvențele video vedem că automobilul a fost grav avariat. Deocamdată nu se cunoaște dacă oamenii legii au fost alertați pe marginea cazului.

Localnicii afirmă că proprietarul se parchează des în zonă. Înregistrarea a trezit nedumerirea internauților, care se arată indignați de faptul că în locul clădirii ar urma să fie construit un centru comercial.

Demolarea fostului restaurant Sănătatea a început în iulie 2020. Preliminar, dezvoltatorul urmează să ridice la fața locului o clădire modernă cu spații comerciale, însă locuitorii din zonă sunt nemulțumiți de lucrări și afirmă că clădirile în care trăiesc au de suferit de pe urma lor.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button