fbpx

video | Mama care și-a filmat copilul în timp ce l-ar fi impus să se stranguleze își explică fapta: „A fost un joc”

Cazul în care un băiețel din raionul Rezina a fost la un pas de a se strangula, după ce chiar mama acestuia i-ar fi pus frânghia la gât, a devenit un subiect controversat, cunoscut aproape de toată țara.

La emisiunea „Vorbește Moldova”, de la prime.md, au fost dezvăluite detalii șocante chiar de familia micuțului. Mama acestuia a hotărât să-și explice fapta cu voce tare.

„Soțul a divorțat de mine, iar surorile lui dau cu piciorul. El permanent îmi spune că o să mă decadă din drepturile părintești. Așă că m-am gîndit că mai bine îmi iau zilele și mie și la copil, decât să ajung fără copil. Am vrut să-i fac soțului un șoc, să-i transmit că sunt capabilă de orice, numai să nu-l ia. A fost un joc.

Dacă ați observat el nici măcar nu avea ștreangul până la atâta încât să-l strângă… Eu m-am gândit ca într-un video să încap și eu, și el… pentru a le demonstra celor care sunt contra noastră.

După am lăut copilul, l-am pupat, ne-am liniștit, am cumpărat înghețată. Videoul l-am trimis la o mătușă, nu știu cine l-a publicat, totuși. Când m-am trezit, a venit polițistul de sector și grupa operativă… Dacă îmi ia copilul, eu nu am cum să mai trăiesc, l-am așteptat patru ani”, a mărturisit femeia pentru sursa citată, menționând că des a fost bătută de fostul ei soț.

„Trebuie de luat copilul acasă la mine. Acesta nu este primul caz, cum aș putea să-l las? Mama copilului e periculoasă pentru el, de aia și am divorțat, pentru că a bătut-o pe mama, era certăreață”, a spus tatăl copilul.

Amintim că filmulețul a circulat intens pe rețelele de socializare, ajungând și la ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Ala Nemerenco. Poliția a intervenit rapid, iar copilul a fost luat în grija unor rude. Potrivit mătușii sale, copilul a povestit întâmplarea fără frică, menționând că a fost o joacă la care el nu a vrut să participe.

Articole similare

Back to top button
Close