fbpx

video | Mai mult de 7000 de lei și zeci de bilete de loterie, furate de la un oficiu poștal. Angajații au găsit gratiile deteriorate și geamul spart

Mai mult de 7000 de lei și bilete de loterie au fost furate de la un oficiu poștal din Orhei. Poliția a fost alertată în dimineața zilei de 22 octombrie.

Angajații au găsit gratiile deteriorate, iar geamul spart. Pe lângă prejudiciul de 7243 de lei, mijloacele financiare care se aflau în interior, au dispărut bilete de loterie în valoare de 2100 de lei. Așadar, prejudiciul cauza se ridică la 9343 de lei.

Edificiul nu avea supraveghere video și pază fizică. Ca urmare a acțiunilor prompte întreprinse de oamenii legii, suspecții au fost reținuți chiar în aceeași zi pentru 72 de ore. Aceștia s-au dovedit a fi doi bărbați cu vârstele de 21 și 25 de ani, locuitori ai raioanelor Orhei și Ocnița.

Actualmente, unul dintre ei este plasat în arest pentru 72 de ore, iar altul – cercetat în stare de libertate. Dacă vina le va fi demonstrată, ei riscă amendă maximă de 100.000 ce lei, până la 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității sau cel mult șapte ani de închisoare.

Articole asemănătoare

Back to top button